Editorial

În Pruncul din grota Betleemului ni se revelează splendoarea iubirii divine. „Cât de frumos ai apărut ochilor mei, Doamne!"

11 decembrie 2017 | de

E surprinzător și paradoxal să remarcăm cât de fragilă este unitatea și cât de ușor se pot produce diviziuni, în ciuda intențiilor și dorințelor nobile de reînnoire. Atât Cristos, dar și Francisc, și-au dorit nespus ca Biserica, respectiv Ordinul, să rămână în unitate și comuniune.

28 octombrie 2017 | de

„Adevăratul Dumnezeu ne cheamă la iubire necondiționată, la iertare gratuită, la milostivire, la respectul absolut față de viață”.

07 iunie 2017 | de

Prin faptul că era Fiul lui Dumnezeu, prin suferința și moartea sa, ne-a lăsat în acestea o sămânță a divinității, a veșniciei. El nu elimină condiția noastră de creaturi fragile și limitate, dar ne deschide poarta ce ne conduce dincolo de suferință și moarte. Dacă Dumnezeu a ținut în brațele sale Crucea Fiului său, cu siguranță va ști să ne primească pe fiecare dintre noi, cu propriul parcurs de suferință și păcat.

14 aprilie 2017 | de

Frenezia schimbării cu orice preț este, într-adevăr, un sindrom periculos, dar nici rutina nu este lipsită de riscuri. E un nou început, reînnoite ne sunt și speranțele pe care le purtăm în inimă. Dorim ca și dumneavoastră să rămâneți, împreună cu noi, dragi cinstitori ai sfântului Anton, mesageri ai iubirii lui Dumnezeu, aducându-vă contribuția la creșterea umană și spirituală a aproapelui.

18 februarie 2017 | de

Prin Cuvânt, Dumnezeu a dorit să se reveleze omului şi să ne facă cunoscută măreţia sa. Sfinte Antoane, fă-ne oameni ai tăcerii pentru a pronunţa cuvinte pline de Dumnezeu! Fă-ne să renunţăm la o viaţă mediocră, pentru a merge pe calea frumoasă a sfinţeniei cu umilinţă, curăţie, bucurie evanghelică şi franciscană!

24 decembrie 2016 | de

Pages