Colaborator

Pr. Dan Vătămănelu
Pr. Cristian Blăjuţ

S-a născut la 2 septembrie 1974 la Nisiporeşti - Neamţ. A absolvit Şcoala Generală de 8 clase în anul 1988 la Nisiporeşti şi Liceul Teologic Franciscan din Roman în anul 1992, după care a urmat Colegiul Internaţional "Sfântul Bonaventura" din Roma, Italia.

Citește profilul
Teodor Burnar

Este jurnalist, poet, scriitor. A debutat în presă în 2006, la jurnalul Ziarul, fiind ulterior coordonatorul mai multor proiecte editoriale online şi print: revista Sport Magazin, platforma juridică Avocatura.com, platforma culturală Matricea Românească.

Citește profilul
Adrian Popescu

Născut la 24 mai 1947, în Cluj, este poet, prozator și eseist român contemporan. Este licențiat al Facultății de Filologie a Universității „Babeș-Bolyai”, din Cluj. Echinoxist din prima generație.

Citește profilul
Nicolae Prelipceanu

Născut la 10 august 1942, în Suceava, a absolvit Facultatea de Litere a Universității Babeș-Bolyai din Cluj. A fost redactor la revista Tribuna din Cluj și la ziarul România liberă și redactor-șef la revista Viața Românească.

Citește profilul
Constantin Cucoș

S-a născut la 12 ianuarie1958, în localitatea Osoi, jud. Iași. Susține doctoratul în pedagogie la Universitatea “Al. I. Cuza”, în 1994. Devine Profesor titular la Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic și director al acestui departament.

Citește profilul
Anton Adămuț

S-a născut la 4 octombrie 1962, în comuna Butea, jud. Iași. Este scriitor și filosof român, membru al Uniunii Scriitorilor din România. Doctor în Filosofie din 1995 și Prodecan al Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice, Universitatea „Al. I. Cuza”, Iași.

Citește profilul
Ana Blandiana

Otilia Rusan, n. Coman, la 25 martie 1942, în Timișoara, este scriitoare și o luptătoare pentru libertatea civică din România. Poeziile ei au fost traduse în numeroase limbi. În 1990 s-a numărat printre fondatorii Alianței Civice.

Citește profilul
Pr. Constantin Necula

Un preot de mare anvergură pastorală este Pr. Constantin Necula de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Șaguna” din Sibiu. S-a născut la 19.07.1970 la Brașov, fiind doctor în teologie al acestei facultăți din anul 2004 și cadru didactic în aceeași distinsă școală teologică.

Citește profilul
Pr. Damian-Gheorghe Pătraşcu

S-a născut la 23 aprilie 1973 la Bacău, Nicolae Bălcescu. Studiază la Padova și este hirotonit diacon în Bazilica Sf. Anton. În data de 15 iulie 1999 este hirotonit preot.

Citește profilul

Pages